Does Anyone Else Get a PHP Error when they Post?

News, Q&A, and problems regarding these forums
Locked
User avatar
Sloth
Swedish Sloth
Posts: 2540
Joined: Wed Oct 01, 1997 8:01 am
Location: Stockholm
Contact:

Does Anyone Else Get a PHP Error when they Post?

Post by Sloth » Thu May 12, 2005 4:32 pm

Thanks.

User avatar
Sloth
Swedish Sloth
Posts: 2540
Joined: Wed Oct 01, 1997 8:01 am
Location: Stockholm
Contact:

Post by Sloth » Thu May 12, 2005 4:32 pm

Cause I sure as hell do.

Guest

Post by Guest » Thu May 12, 2005 5:42 pm

yes

User avatar
mccutcheon
New York Scribbler
Posts: 4996
Joined: Tue Oct 03, 2000 8:01 am
Location: NYC
Contact:

Post by mccutcheon » Thu May 12, 2005 6:30 pm

Back to Seattle
Last edited by mccutcheon on Fri May 13, 2005 11:34 am, edited 1 time in total.

User avatar
Maverick
Top Gun
Posts: 833
Joined: Mon Jul 01, 2002 8:01 am
Location: Brooklyn,NY USA

Post by Maverick » Thu May 12, 2005 7:21 pm

I do..and I'll probably get one right about...now

Guest

Post by Guest » Thu May 12, 2005 10:17 pm

I do ...
- Pixie (I swear I'll get better at logging in one of these days)

User avatar
Tommy Martyn
Mile High Club
Posts: 887
Joined: Mon May 19, 2003 8:01 am
Location: a desk

Post by Tommy Martyn » Fri May 13, 2005 1:30 am

In the words of Patrick Swayze to Demi Moore (Has the silver screen ever given us a greater pairing?) "Ditto."

User avatar
mccutcheon
New York Scribbler
Posts: 4996
Joined: Tue Oct 03, 2000 8:01 am
Location: NYC
Contact:

Post by mccutcheon » Fri May 13, 2005 11:36 am

back to Seattle. I was trying to make a joke. I talked to Rosie yesterday and I heard that Mav Man and Kyle are coming this way.

anyway what is up with the error message thingy?

borgy
Old Skool Pax
Posts: 157
Joined: Tue Apr 27, 2004 4:22 am
Location: missing

Post by borgy » Fri May 13, 2005 12:03 pm

i always get that error message. i can't view the gallery as well. the gallery link forwards to http:/// which is a blank page.

User avatar
Sloth
Swedish Sloth
Posts: 2540
Joined: Wed Oct 01, 1997 8:01 am
Location: Stockholm
Contact:

Post by Sloth » Fri May 13, 2005 12:28 pm

Remember when someone hacked the server a while ago? Well they pretty much destroyed a lot of the internal services of the server including now the mail service.

Normally I would back up and reinstall the server os but the server is in San Diego and I am in Stockholm

I can't get those fuckers to do it because they'll charge me like $300 and I don;t have a job at the moment.

So...

I'll have to think of something.

User avatar
bfj
Mile High Club
Posts: 542
Joined: Thu Jul 17, 2003 8:01 am
Location: moving along

Post by bfj » Sat May 14, 2005 12:26 am

yup

User avatar
Sloth
Swedish Sloth
Posts: 2540
Joined: Wed Oct 01, 1997 8:01 am
Location: Stockholm
Contact:

Post by Sloth » Sat May 14, 2005 7:37 am

My solution is just going to be to modify the script so it doesn't display that error.

Locked